WIE IS JENNY

Voor mij is het leven een uitdaging, een weg met pieken en dalen die ik met optimisme bewandel. Natuurlijk, ik heb ook wel eens een slechte dag. Maar het leven is te kort, dus zorg dat je geniet.

Empatisch, creatief en onorthodox, dat zijn termen die bij me passen. Het is niet gauw te gek. Toch sta ik tegelijkertijd met beide voeten op de grond. Ik ben een echte doener en wat ik doe moet resultaat hebben.


Ik vind het heerlijk om met mensen te werken. Niet met allerlei trucs of op een gekunstelde manier. Ik hou het liever eenvoudig, dichtbij en heel herkenbaar. Om te coachen en te trainen heb ik geen standaardpakket. Ik laat me inspireren door de mensen en het moment en gebruik daarbij een rugzak vol kennis en ervaring waar ik naar believen uit kan putten.


Jenny over zichzelf: Net als iedereen ben ik ervaringsdeskundige als het gaat om onzekerheden en emoties. Daardoor herken ik het ook gemakkelijk bij anderen. Ik probeer op iemands spoor te komen. Tegelijkertijd neem ik de afstand die het mogelijk maakt om te spiegelen. Ik laat mensen beter naar zichzelf luisteren.
Meer weten over Jenny? >PROFIEL>