ERVARINGEN VAN DEELNEMERS


Bart (DIT Bouw en Techniek):

Tijdens mijn ontwikkelproces in een nieuwe functie heb ik Jenny's coaching ervaren als een steun. Er zijn altijd momenten waarbij je aan jezelf twijfelt: heb ik wel de juiste aanpak? Neem ik wel de juiste beslissingen? Deze twijfel werd door Jenny weggenomen. Ze liet mij inzien dat je eigenlijk altijd wel weet wat je wilt of hoe het moet. Je moet het alleen uitspreken en doen zoals JIJ dat wilt. Het zit er al in, het moet er alleen nog uitkomen.

 

Ingeborg:

Ik kon echt mezelf zijn. Jenny stelde zich volledig open voor mij.

Ze wist precies naar voren te brengen wat voor mij belangrijk was. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk wist ik mijn knelpunten te overmeesteren. Jenny heeft ervoor gezorgd dat ik mijn zelfvertrouwen weer terug vond.

 

Monique:

Jenny's coaching heb ik als bevrijdend en eerlijk ervaren. Ze heeft me begeleid naar mezelf, naar mijn kennen en kunnen, zonder dwingend te zijn. Hierdoor heb ik kanten van mezelf ontdekt die ik niet kende en bevestiging gekregen over zaken die ik dacht te weten.

 

Mia (Orbis):

De teamcoaching was prettig, constructief en duidelijk. Het zette aan tot focus en structuur. Jenny's aanpak is niet vrijblijvend. Ze is kritisch. En daar ben ik zeer tevreden over.

 

Mariska (Alpheios België):

Ik heb de opleiding coachend leidinggeven gevolgd. Het waren waardevolle dagen. Niet alleen heeft het een praktische handleiding opgeleverd, ik heb bovendien veel over mezelf geleerd. Jenny geeft bruikbare feedback, op een manier die past binnen het kader van de eigen persoonlijkheid. Ik heb al heel wat cursussen gevolgd, maar zelden heb ik een docent gezien die zo probleemoplossend werkt.